Bérleteseink nevével készül az új Zalakerámia ZTE KK mez!

Sajtótájékoztatón számolt be az új mezszerződés részleteiről a Zalakerámia ZTE KK részéről Urbanics Pál ügyvezető illetve Kern Lajos az Errea képviseletében.

Három és fél éve tartó jó kapcsolat folytatódik újabb 2 esztendővel, az Errea lesz továbbra is a Zalakerámia ZTE KK felnőtt és utánpótlás csapatainak is mezszállítója. Az eddigi letisztult forma mellett (mely magában foglal egy hazai és idegenbeli mezt is) egy a honi kosárlabdában elsőként a 4-szeres bajnok Zalakerámia ZTE KK-nál bevezetett akció keretében egyedi mez is készül a szezon közepére, melyet a felnőtt csapat fog hordani. Különböző minták közül a szurkolók választják ki kedvenceik mezét, és a legtöbb szavazatot kapott dizájnt készítik el a parmai gyárban. A Zalakerámia ZTE KK a bérletvásárlási szándékot inspirálandó (parmai minta szerint – lásd cikk: itt) a csapat összes bérletesének nevét feltünteti ezen a „közönségdíjas” mezen, amelyet később meg is lehet vásárolni.

 


A parmai minta a több száz bérletessel

 

Jó mezhez jó csapat is dukál, a felkészülés stádiumairól Völgyi Péter szakmai igazgató adott felvilágosítást a sajtó képviselőinek, és elmondta, hogy a véglegessé váló keret jó munkát végez és az utolsó felkészülési tornán péntektől Szombathelyen résztvevő csapat a tavalyi szezonban elért eredményeknél szebbeket kíván elérni, és végig a legjobb 8 közé jutásért szeretne küzdeni.


A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az egyedi mezen való megjelenésen túl több új bérletkonstrukcióval szeretnék az élénk érdeklődést mutató egerszegi publikumot szezon-tikett vásárlásra bíztatni, így a klub történetében elsőként lesznek családi bérletek, és visszatér az osztálybérlet is. A jövő hétfőtől vásárlók között pedig ajándékokat sorsolnak ki.


Zalakerámia ZTE KK bérlet-, és jegyárak a 2013/2014-es szezonra

 

Jegyárak bajnoki alapszakasz mérkőzésekre:


Felnőtt - 1.400 Ft

Felnőtt (Egerszeg kártyás) - 1.100 Ft

Diák - 800 Ft

(a klub fenntartja a jogot az alapszakasz során maximum 3 alkalommal kiemelt mérkőzésekre maximum 15%-os jegyár emelésére intézkedést hozni)

 

Bérletek:

 

  • Az összes bérlet érvényes a Zalakerámia ZTE KK összes bajnoki mérkőzésére Zalaegerszegen a 2013/2014-es szezonban - alapszakaszra és rájátszásra egyaránt.
    A Magyar Kupa sorozat összes mérkőzését egy városban rendezik, melyre pályázni lehet és önálló/egyedi díjszabás lesz - a kupagyőztes összesen 3 kupameccset játszik.

    A bérlet ezek alapján minimum 17, maximum 25 hazai mérkőzés megtekintésére jogosít.

    (A csapat eredményességétől függően...
    ... vagy 11 alapszakasz és minimum 6 középszaksz mérkőzésre /ha a ZTE 9-13. helyen végez/,
    ... vagy 11 alapszakasz és 5 középszakasz, továbbá minimum 1 –maximum 9- rájátszás mérkőzésre /ha a ZTE 1-8. helyen végez/)

 

  • Az összes bérlettulajdonos jogosult, hogy kérésére nevét feltüntessék egy egyedi, dizájnját szurkolók szavazása alapján meghatározott Errea márkájú Zalakerámia ZTE KK mezen, melyet a csapat viselni fog és mindenki számára megvásárolható lesz.

 

  • A bérletet vásárlók mindegyike részt vesz egy sorsoláson, ahol ZTE-relikviák és egyéb értékes nyeremények lelhetnek gazdára a klubot bérlet vásárlásával támogatói közül.

 

Felnőtt bérlet - 16.000 Ft

Diák, nyugdíjas bérlet - 8.000 Ft

Helyre szóló bérlet - 19.000 Ft

 

Idén először lehetőség nyílik családoknak az alábbi konstrukcióban bérletet vásárolni:

 

Családi "A" bérlet: 2 felnőtt + 2 gyerek: 36.000 Ft

Családi "B" bérlet: 2 felnőtt + 1 gyerek: 32.000 Ft

Családi "C" bérlet: 1 felnőtt + 2 gyerek: 20.000 Ft

 

Osztály bérlet - 80.000 Ft (20 diák egyszerre történő belépésével)

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan is lehetőség nyílik támogatói bérlet vásárlására:

 

Arany páholy támogatói bérlet - 150.000 Ft

Arany támogatói bérlet - 100.000 Ft

Ezüst támogatói bérlet - 50.000 Ft

Bronz támogatói bérlet - 25.000 Ft

 

  • CAFETÉRIA
    Klubunk Cafetéria elfogadó hely, a különböző utalványok segítségével is lehet bérletet vásárolni.

 

  • ÉRTÉKESÍTÉS
    2013. október 2. szerdától (Nyomdai vis maior miatt csak szerdától kapjuk meg a bérleteket, és csak szerdától tudjuk azokat értékesíteni.)
    az alábbi helyeken:
    - Zalakerámia ZTE KK iroda (Sportcsarnok, hátsó bejáratnál) hétfő-péntek 9-12, 13-16 óra között
    - Queen Sport Sportbolt - Göcsej Pláza (Tompa út 1-3. II. emelet)
    - Egerszegi Sport és Turizmus Kft. - Egerszeg Pont - Zalaegerszeg Széchenyi tér
    - A szombati mérkőzés előtt 17:30-tól is lehet a csarnokban (a főbejáratnál) bérletet venni!!

 

  • OSZTÁLYBÉRLET
    A Zalakerámia ZTE KK életében a sport összefonódott a fiatalság fogalmával, az utánpótlás nevelés fontos része a klub mindennapjainak. Az osztálybérlet egy középiskolás osztály részére teljes szezonban, valamennyi mérkőzésre (alapszakasz, play-off) belépésre jogosít. Ára 80.000,- Ft, ami 10 diákbérletnek felel meg, de mi 20 tanuló egy időben történő beléptetését vállaljuk. A klub ezen túl ígéretet tesz rendhagyó testnevelés óra, rendhagyó angol nyelvóra megtartására, illetve rendhagyó osztálykép - a csapat részvételével - készítésére.
    Részletekről érdeklődni a klub irodájában (Városi Sportcsarnok) személyesen illetve telefonon 92/310-780, valamint a ztekosar@gmail e-mail címen lehet.



Zalakerámia ZTE KK; Dallos Ádám

 


A ZTE KK és a szintén Errea mezben szereplő Göcsej SK futsal szakosztály képviselői
Fotó: Bálizs Zsuzsa
 

Megosztás