Kertész és Kerkai marad

Miközben az elmúlt hetekben az MKOSZ-től hivatalos értesítés is érkezett, hogy a 3 visszadobott nevezés között nem található a ZTE-é, azaz csapatunk indulása biztosított a következő szezonra is az A csoportban - addig a játékoskeretben is történtek (már publikus) változások.

Két saját nevelésű játékos továbbra is Zalaegerszegen folytatja karrierjét: Kerkai Ákos és Kertész Dániel szezon végéig a ZTE játékosa lesz (az irányító esetében egy kitétellel, mely szerint "féltávnál" mindkét fél dönthet a szerződés folytatásáról, vagy felbontásáról), Gáll Dominik viszont tanulmányai miatt vélhetően más városban folytatja a kosárlabdázást.
 


A magyar keret meghatározó része már hetekkel ezelőtt kialakult (Gáspár Dávid, Kámán Tamás, Lekli József, Kovács Ádám és Puszta Dávid is kék-fehérben játszik), ám még nem teljes, vélhetően az alapozás kezdetéig (augusztus 5-ig) változhat és végleges lehet - a fejleményekről kövesse honlapunkat. A Zalakerámia ZTE KK a kanadai Doug Plumb mellett további külföldi játékos(ok) szerződtetését is tervezi, ebben konkrétum később várható, a szűkös anyagi lehetőségek korlátozzák a mozgásteret. Az előkészületi mérkőzések menetrendje a fizikai felkészülés végére körvonalazódhat.


Zalakerámia ZTE KK; Dallos Ádám

Megosztás