Takács Martin: Jó úton indultunk el

Nagyszerű rajtot vett csapatunk a Tippmix férfi kosárlabda NB I. A-csoport 2024–2025-ös szezonjának nyitányán. A Szeged hazai legyőzése után együttesünk szombaton 18 órától az MVM OSE Lions vendége lesz, és mi másért utaznánk Oroszlányba, mint az újabb siker reményében.

Ahogy szakvezetőnk, Matthias Zollner már a 103–70-re megnyert múlt szombati találkozó utáni sajtótájékoztatón is elmondta, nagyon örül a sikernek, de hétfőtől már az újabb erőpróba áll majd a figyelem középpontjában. Így is lett, hiszen együttesünk gőzerővel készült a héten az Oroszlány ellen. Az OSE már két mérkőzésen van túl az új bajnokságban: az NKA Universitas Pécs otthonában 81–73-ra kikapott, majd a kedden lejátszott Szolnok elleni idegenbeli csatáját is elvesztette 78–71-re.

Csapatunk játékosa, Takács Martin is kiemelte: az Oroszlány az első hazai bajnokijára készül, és egészen biztos, hogy ez hatványozottan motiválttá teszi majd a szombati riválist.

– Mindenképpen szeretnénk Oroszlányban is nyerni, hiszen úgy érzem, hogy jó úton indultunk el – állapította meg Martin, a Takács ikrek egyik fele. – Jól sikerült a felkészülésünk, de most az újabb mérkőzés a fontos. Mindenképpen jó, hogy győzelemmel nyitottuk a bajnokságot, ez további önbizalmat ad mindannyiunknak a folytatásra. A csapaton belül amúgy is kezd kialakulni egy nagyon jó közösség és hangulat, ez is szerintem fontos. A szombati ellenfél, az Oroszlány, kétszer kikapott, de egy agresszív kosárlabdát játszó együttes, amely ráadásul az első hazai mérkőzését vívja. Éppen ezért egészen biztos, hogy egy feltüzelt ellenféllel találjuk magunkat szemben, de nekünk a saját ritmusunkra kell figyelni és arra, hogy mit akarunk játszani.

Arra a kérdésre, hogy melyikük kezd majd, Martin vagy Milán, így válaszolt: fogalma sincs, szerinte erről az utolsó edzésen dönt majd a vezetőedzőnk...

A találkozó előtt a Szeged elleni mérkőzés legjobbját Isaiah Bigelow-t kérdeztük:

 
Hajrá ZTE!
 
2024. október 4. Zalakerámia ZTE KK 

 

Megosztás