Takács Milán a Honvéd ellen a szerdaihoz hasonló meccset vár

Gyors egymásután következik az újabb hazai mérkőzésünk, hiszen szombaton 18 órától csapatunk, a Zalakerámia ZTE KK az Endo Plus Service Honvéd együttesét fogadja.

Szerdán sikerült egy magabiztos győzelmet aratnunk a Sopron KC ellen, ami az Oroszlányban elszenvedett vereség után nagyon jól jött. Szükségünk volt erre, hogy helyreálljon az önbizalmunk, és ahogy vezetőedzőnk, Matthias Zollner is hangsúlyozta, a védekezés mindennek az alapja.

Takács Milán, csapatunk játékosa is ezt emelte ki (mármint a védekezést), mint a szerdai sikeres találkozó egyik kulcsát, aki persze az újabb mérkőzésünk esélyeiről is beszélt.

– Mindenképpen szerettük volna az Oroszlány elleni vereségünket kijavítani hazai pályán, ami sikerült – kezdte esélylatolgatását Milán. – A hét elején is már nagy hangsúlyt fektettünk a védekezésünk hatékonyságára, és azt gondolom, hogy ez látszott is a Sopron elleni játékunkon. Végig domináltunk azon a találkozón, próbáltuk ráerőltetni az akaratunkat az ellenfélre. A következő ellenfelünk pedig a Honvéd csapata lesz, amely ugyan nyeretlen még a bajnokságban, de veszélyes gárda. A két amerikai játékosuk szabad kezet kap a pályán, őket kell nagyon kontroll alatt tartanunk a mérkőzésen. Ugyanazt a kemény és agresszív védekezést kell nyújtanunk, mint amit szerdán tettünk. Ez nagyon fontos lesz, hogy ismét gyors indításokkal tudjuk megzavarni az ellenfelet. Nyilvánvaló, hogy újabb győzelem reményében lépünk pályára, hiszen a hazai mérkőzéseinket hozni kell, hogy közönségünket idehaza minél jobban ki tudjuk szolgálni.

Amerikai játékosunk, Aaron Jones továbbra is sérült, de jó hír, hogy a kezéről levették a gipszet, és egy speciális rögzítést kapott a sérült rész. A gyógytornát elkezdte, és hamarosan már olyan munkát is végezhet, amivel bekapcsolódhat a csapat munkájába.

Tevin Brown az egyik legeredményesebb meccsét játszotta a Sopron ellen. A szombati Endo Plus Service Honvéd elleni mérkőzés előtt beszélgettünk játékosunkkal.

A Zalakerámia ZTE KK - Endo Plus Service Honvéd találkozóra szurkolóink online is megvásárolhatják belépőiket honlapunkon, amivel a csarnokba való kényelmesebb bejutást is elősegíthetik önmaguk számára.

A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban a szombati találkozókon is van lehetőség szurkolói pólókat vásárolni a csarnok északi oldalán található ruhatárban. 

Hajrá, Zete!

Megosztás